Britney uitgejoeld door Britse fans

Vele fokkers hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tienerster Britney Spears is maandagavond uitgejoeld door haar voornamelijk Engelse fans. Ze bracht een bezoek aan Londen om haar film 'Crossroads' onder de aandacht te brengen maar weigerde bij de bioscoop een praatje met ze te maken.

Zo'n drieduizend fans hadden zich verzameld voor de bioscoop Odeon Leicester Square in de Britse hoofdstad verzameld. Velen waren al uren van tevoren aanwezig.

De teleurstelling was dan ook groot toen Britney,die een uur te laat bij de bioscoop arriveerde, meteen naar binnen dook om de premiŤre van de film bij te wonen. Volgens de Britse omroep BBC gaven veel fans met boe-geroep uiting aan hun ontevredenheid. De ster verscheen nog wel even op het balkon van de bioscoop maar de fans namen daar geen genoegen meer mee.

Eťn fan, de 11-jaar oude Gemma Willis, had samen met haar moeder Jane uren in de rij gestaan om een glimp van Spears op te vangen. ,,Gemma is ontroostbaar omdat ze niets heeft kunnen zien'', aldus Jane Willis. ,,Hoe kan Britney nu verwachten dat mensen haar film gaan zien als ze niet eens de moeite neemt om haar fans te begroeten?''