Tweede lijsttrekkersdebat feller

Cenobite had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Vandaag gingen de lijsttrekkers van de grote partijen voor de tweede maal in debat met elkaar. In de aula van de Erasmus Universiteit Rotterdam, vond een debat plaats tussen de lijsttrekkers Melkert (PvdA), Dijkstal (VVD), Balkenende (CDA), De Graaf (D66), RosenmŲller (GroenLinks) en Fortuyn (Lijst Pim Fortuyn). Er werd onder andere gepraat over het drugsbeleid en de WAO

Ook deze maal was Pim Fortuyn veel aan het woord. Echter was dit keer de tegenaanval feller. Met name RosenmŲller en Balkenende gaven veel tegengas.

Eenmaal viel Fortuyn stil: toen Paul RosenmŲller (GroenLinks) hem aan het einde van het debat met de studenten toebeet: "Als je aangevallen wordt op je zwakke punten, ga je er niet op in en ga je theater maken". Onder een luid applaus van het publiek deed Fortuyn verontwaardigd zijn microfoon af en weigerde de hand die RosenmŲller hem toestak.

Je kunt het debat terugzien op de site van de NOS.

Darktower maakte veel fotos van het debat. Haar eigen verslag (met mening) staat tussen de reacties hieronder. De titels van de plaatjes reflecteren de mening van Darktower, niet persť die van Fok.nl.