[UEFA-Cup] Feyenoord - PSV

Het derde treffen van dit seizoen tussen Feyenoord en PSV is opnieuw in een gelijkspel ge-eindigd. Eerder dit seizoen speelden de twee Nederlandse topclubs al tegen elkaar voor de beker (1-1) en voor de competitie (0-0).

Voor het begin van de wedstrijd was PSV door velen bestempeld als de grote favoriet, de ploeg uit Eindhoven kon die status echter niet waarmaken.
Al in de begin fase was het Feyenoord die de eerste grote kans van de wedstrijd kreeg, maar het was Van Persie die de buitenkant van de paal raakte. Op slag van rust was het Feyenoord dat op voorsprong kwam; Tomasson joeg Hofland op, veroverde de bal. maar stuitte op Waterreus, de afketsende bal werd door Van Hooydonk in het lege doel geschoten.

Na de rust kwamen beide ploegen redelijk uit de startblokken en was het Kezman die na twee minuten de 1-1 binnenschoot. Zijn directe tegenstander Van Wonderen reageerde veels te laat op een pass richting de Joegoslavische spits van PSV en kon de aanvaller niet meer weerhouden om de gelijkmaker te scoren.