Rochelle weet dat Rowena is vermoord

Slayher had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Rochelle (3) is te weten gekomen dat haar zusje Rowena (4) is omgebracht. Een psycholoog die het meisje onderzocht, heeft zijn mond voorbij gepraat. De advocaat van Rochelles vader is woedend. "Wij hadden Rochelle in het bijzijn van haar familieleden over die vreselijke gebeurtenis willen vertellen. Nu is het zonder enig overleg gebeurd."

De advocaat heeft de kinderrechter gisteren tijdens een zitting in Dordrecht verzocht om een tweede, onafhankelijk onderzoek naar de geestesgesteldheid van de peuter en de ouderschapskwaliteiten van haar vader. Hij heeft grote moeite met het onderzoek dat de Raad voor de Kinderbescherming aanvoert om Rochelle in een pleeggezin te plaatsen. Volgende week donderdag wordt beslist wat er met Rochelle gaat gebeuren.

Volgens onbevestigde berichten heeft Rotterdammer Mike J., de vriend van Rochelles moeder Wanda Rikkers, de moord op Rowena gedeeltelijk bekend. Binnenkort wordt er een dagvaarding tegen Wanda Rikkers en Mike J. wordt uitgebracht. Naar verwachting zal het duo in april terechtstaan.