Uitslag Ajax - Feyenoord

De kraker tussen Ajax en Feyenoord eindigde vanmiddag in de Amsterdam Arena in een 1-1 gelijkspel. Na een waar festijn van kansen in zowel de eerste als de tweede helft was het invaller Leonardo I van Feyenoord die de Rotterdammers in de 79e minuut op 0-1 bracht.

Arbiter Jol, die een uitstekende wedstrijd floot en vijf gele kaarten uitdeelde (Ajax 3, Feyenoord 2) gaf de ploeg van Ronald Koeman een cadeautje in de vorm van een penalty. Die werd in de 85e minuut verzilverd door Bergdolmo.

Het gat in verliespunten tussen Ajax en Feyenoord blijft twee punten. PSV en Feyenoord staan nu gelijk in verliespunten. Feyenoord heeft een beter doelsaldo dan PSV waardoor de Rotterdammers de tweede plek op de ranglijst innemen. Ajax staat vijf punten voor op Feyenoord, maar heeft wel één wedstrijd meer gespeeld.