Update: Buschauffeur aangerand

Update 23:07, tyme
In tegenstelling tot wat we eerder meldden, is de vrouwelijke chauffeur in de bus niet verkracht maar aangerand. De politie heeft in verband daarmee vanmiddag een 27-jarige man aangehouden.

De bus stond na de wedstrijd klaar om terug naar Amsterdam te gaan. Enkele supporters hadden eerst een bovenluik uit het dak gehaald en daarna werd de chauffeur aangerand. Na de melding van de vrouw dat zij wegens die twee incidenten niet wilde vertrekken, isoleerde de politie de bus en bracht de 47 inzittenden over naar een cellencomplex. Daar identificeerde de chauffeur de aanrander. De andere supporters werden vrijgelaten.

Het oorspronkelijke bericht:
Roaddevil had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De politie van Breda heeft alle 58 supports van Ajax aangehouden die in de bus zaten en misschien meer weten van wat er is gebeurd met de vrouwelijke buschauffeur die door enkele Ajax supporters is verkracht.

Update:
Na de wedstrijd van NAC-AJAX (waar van de uitslag overigens 0-1 is geworden) zijn 58 Ajax supporters de bus ingegaan. De chauffeur meldde dat het bovenluik was gesloopt door enkele passagiers van haar (de Ajax supporters). Nadat het bovenluik was gesloopt hebben de passagiers de vrouwelijke chauffeur verkracht. De ME heeft iedereen naar het cellencomplex aan de Mijkenbroek in Breda gebracht, alwaar iedereen verhoord zal worden.