Man vermoordt vijf kinderen met barbecue

sportlife had ons via de newssubmit het volgende te melden: "

Nadat hij uit het ziekenhuis was ontslagen werd een man uit Los Angeles meteen aangehouden. Hij wordt er van beschuldigd een houtskool grill midden in huis te hebben aangestoken waardoor vijf van zijn zes kinderen overleden in hun slaap.

De man, Adair Garcia, die twee dagen behandeld was voor ernstige koolstofmonoxide vergifting, wordt aangeklaagd voor vijf moorden en één poging tot moord.

De man en zijn (overleden) kinderen werden aangetroffen op woensdagmorgen door zijn schoonmoeder. Zij zou op de kinderen komen passen toen ze Garcia bewusteloos aantrof.

De avond ervoor liet hij zijn kinderen naar bed gaan, zette de barbecue in de woonkamer en liet hem voor uren branden.

De politie denkt dat het motief voor deze misselijkmakende daad ligt in de relationele sfeer. De dader was depressief omdat zijn vrouw hem een week tevoren had verlaten.

De sheriff's agenten kwamen direct na de melding het huis binnen en troffen Brenda(10), Jonathan (7) en Anthony (2) dood aan. Cecilia (4) overleed later op die dag. Op donderdag overleed ook nog Vanessa (6) aan haar verwondingen. Kassandra (9) is de enige overlevende met haar vader en van haar wordt een volledig herstel verwacht.

Garcia, onderhoudsmedewerker van het telecomconcern Pacific Bell, werd bewusteloos aangetroffen bij de houtskool barbecue. Momenteel kan hij lopen en praten, maar heeft hij nog geen enkele emotie over zijn daad getoond, aldus ziekenhuismedewerkers.