Ali G. niet meer welkom in live-uitzendingen

joris en HappyFun.nl hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Ali G.De Engelse komiek Ali G. heeft weer eens van zich laten horen. Gisteren was hij live te gast bij een Brits radioprogramma waar veel kinderen naar luisteren.

Ali G. kon het opnieuw niet laten flink te vloeken tijdens de live-uitzending. Hij gebruikte onder andere het woord motherfucker. Ook vertelde hij in geuren en kleuren hoe hij cannabis naar Jamaica heeft gesmokkeld door het in zijn achterste te doen en het vervolgens uit te poepen.

De presentatrice van het radioprogramma, Sara Cox, wist niet wat haar overkwam. Ali G. was samen met Shaggy te gast in het programma om een plaatje te promoten. Sara bood tijdens de uitzending openlijk haar excuses aan. Ze voelde zich extra rot toen Radio 1-baas Andy Parfitt persoonlijk naar de studio opbelde om te klagen over de uitzending. Zelfs Shaggy zat met zijn hoofd in zijn handen en zei: "Ik hoop maar dat mijn moeder niet luistert".

Gevolg is nu dat de BBC stappen gaat ondernemen en Ali G. niet meer uitnodigt voor live-uitzendingen op televisie en radio. Volgens een woordvoerdster van de komiek heeft hij geen spijt van zijn wangedrag en zal hij zijn excuses niet aanbieden. Eerder kwam Ali G. ook al in opspraak wegens zijn gedrag tijdens de MTV Europe Music Awards.