Doodgeslagen na discotheekbezoek

Medi@Watjzer had ons via de newssubmit het volgende te melden:

In het Belgisch-Limburgse Tongeren is dit weekend een 21-jarige jongeman doodgeslagen in de buurt van discotheek Real. De man en z'n vrienden kregen het in de disco aan de stok met jongeren uit de buurt van Luik. In de disco kon het personeel de vechtersbazen scheiden, maar toen de jongeman de discotheek verliet ging het mis. Op een 100-tal meter van de danstent werd hij opgewacht door de groep uit Luik. De jongeman kreeg zware klappen met baseballknuppels.

Toen even later de vrienden van de man ter plaatse kwamen onstond er een zware veldslag. De politie van Tongeren kon verder bloedvergieten voorkomen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht, waar hij enkele uren later overleed. 2 mannen uit de buurt van Luik hebben de feiten al bekend. 3 medeplichtigen worden opgespoord.

De bewuste discotheek kwam enkele maanden geleden al uitgebreid in het nieuws toen een bende rivaliserende portiers het vuur openden in de danstent. Daarbij raakten toen verschillende discotheekbezoekers gewond.