Claudia de Breij nieuwe 3FM-DJ

Met ingang van 11 maart zal op Radio 3FM de programmering nog een wijziging ondervinden. Omdat presentatrice Isabelle haar programma zal verhuizen naar het uitzendtijdstip 18.00-20.00, komt haar huidige zendtijd, tussen 8 en 10 's avonds vrij. Claudia de Breij zal dat gaan opvullen.

Claudia de Breij is momenteel presentatrice van het programma BNN United op Radio 1. Daarnaast is ze cabaretière. De Breij groeide op in Hagestein. Na de middelbare school (in Culemborg) waar ze acht jaar voor uittrok vanwege haar vele nevenactiviteiten voor onder andere schoolkrant en -cabaret, studeerde ze Algemene Letteren aan de Utrechtse universiteit, maar na haar propedeuse gooide ze definitief het roer om. Presenteren leerde ze bij onder meer de Stadsomroep Utrecht, Radio West, Radio M, en de RVU.

Het programma wordt, zo meldt de site van de NPS, gekenmerkt door een brede muziekkeuze en een intelligente, betrokken, geinteresseerde en humoristische benadering. Het programma brengt entertainmentnieuws en heeft daarnaast een actuele kant met aandacht voor (inter)nationale gebeurtenissen. Er is daarnaast aandacht voor jong podiumtalent en voor de thema's die de voornaamste doelgroep van 13-19-jarigen bezighouden.

De werktitel van het programma is "...& dit is Claudia!".