Fabienne naar V8 voor Fear Factor

Rob had ons via de newssubmit het volgende te melden:
Ex-Veejay Fabienne de Vries (28) 'verhuist' naar de zender V8 en gaat daar het programma Fear Factor presenteren. Dit meldt de TVbabe op haar eigen website (www.fabienne.tv).

Fear Factor wordt door critici genoemd als één van de grootste kijkcijfertrekkers van dit jaar. In Amerika is het 's lands best bekeken programma. De Amerikaanse versie werd al herhaald op V8, nu gaat Fabienne de Nederlandse versie presenteren, die op dit moment in productie is.

Zowel V8 als moedermaatschappij SBS6 hebben nog niets bekend gemaakt over de overstap van Fabienne.

Fabienne de Vries
Begonnen als een van de eerste VJ's bij The Music Factory.
Na vier jaar TMF staan de omroepen en productiemaatschappijen in de rij voor Fabienne. Ze gaat naar RTL4 en presenteert er Wedden dat... en Straat Op Stelten. Fabienne heeft ook nog de talentenjacht Your Big Break gepresenteerd, waarin nieuw zangtalent wordt begeleid door ervaren professionals uit het vak. Zo zijn Jody Bernal en Judith ontdekt.

In de zomer van 2001 maakte ze de overstap van RTL4 naar Yorin. Voor die zender presenteert ze maar liefst 39 afleveringen lang, samen met Winston Gerschtanowitz, het populaire lifestyle magazine 'Wannahaves' en speelt ze drie maanden de rol van Bobby Fisher in de soapserie 'Onderweg naar Morgen'.