Ook in Duitsland wacht een hoofdprijs

Mr_Rammstein had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Eerder was te lezen op Fok!, dat er een groot geldbedrag lag te wachten op een gelukkige winnaar ergens in Nederland. Nu blijkt er in Duitsland ook zo'n geval te zijn.

Een lottospeler uit de omgeving Heilbronn heeft z'n hoofdprijs van ruim € 3.27 Miljoen nog altijd niet opgehaald. Op 22 december werd de geluksvogel de winnaar van deze prijs en had daarmee de eerste Euro-Lotto-Miljonair (officieel) van Duitsland kunnen worden.

De man speelde mee met een 12-spelen kaart voor DM 166. Nadeel hiervan is, dat de prijs persoonlijk geclaimd moet worden en dat het bedrag verloren gaat bij verlies van het lot.

In de omgeving Heilbronn is ondertussen een grote opschudding ontstaan over de anonieme winnaar. Zo meldde zich een man, wiens vader 3 weken eerder overleden was. De zoon vermoedde, dat de vader wel eens de gezochte persoon zou kunnen zijn, maar helaas zonder lot geen bewijs, dus geen geld.

De eigenaar heeft tot einde april de tijd zijn miljoentjes op te eisen en miljonair te worden anders vervalt het bedrag (en dat zou zonde zijn).