Jos op de schopstoel?

Op de site van Raceplanet staat een kort interview met de advocaat Didier Poulmaire die de belangen van het grootste Franse talent van dit moment, Jonathan Cochet, vertegenwoordigd.

Deze vertelde onder andere dat Cochet, indien het Prost team rijdt, een kandidaat is voor een stoeltje in dit team. Ook is Cochet afgelopen dinsdag op bezoek geweest bij Arrows. Teambaas Tom Walkinshaw is ook geïnteresseerd in de jonge Fransman. Echter niet alleen om zijn rijdercapaciteiten maar ook om de sponsoren die Cochet mee kan brengen. Cochet weet zich namelijk gesteund door Acer, Playstation, Scania en Orange France. Als Cochet bij Arrows wil rijden moet hij dus veel geld meenemen.

Na de eerdere berichten van de laatste dagen lijkt het nu wel steeds duidelijker te worden dat "ons Jos" het behoorlijk zal krijgen om zijn stoeltje te behouden in het Arrows. Het is in ieder geval duidelijk dat teambaas Tom Walkinshaw vooral bezig is met het zoeken naar geld en hij daarvoor zijn tweede stoeltje aan het gebruiken is.