Enrique niet gecharmeerd van Kournikova

Robin had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Zij is een van de meest begeerde sportvrouwen. Hij is de latino wiens liedjes al miljoenen harten heeft doen smelten. Van dit duo hadden de vonken af moeten springen!

Maar wanneer pin-up Anna Kournikova oog in oog kwam te staan met Enrique Iglesias op de set van zijn laatste clip, verijdelde de zoon van de legendarische zanger Julio Iglesias tegenover de 20-jarige Russische verleidster's alles behalve perfecte uiterlijk.

Na voorafgaande verfilmingen in het Hollywood's Universal City Walk winkelcentrum, verdween het duo naar een gesloten filmset om de lange, intense zoen te filmen, wat het hoogtepunt moest worden voor het promotie spotje van Enrique's nieuwe single "Escape".

De crew wachtte buiten tijdens de opnamen toen alleen Enrique opeens verscheen om bij regisseur Dave Myers te klagen dat hij Kournikova niet kon zoenen.

Schmink medewerkers haastten zich naar de set om de jonge ster haar ontsieringen te bedekken.

Insiders zeiden dat Kournikova verlamd leek door zenuwen na de eerste opnamen van de week daarvoor en nu opeens in huilen uitbarstte nadat Enrique had gezegd dat haar puisten weerzinwekkend waren.

De opnamen waren zowiezo al gespannen doordat Kournikova de avond ervoor al te laat was op een set in Long Beach.

Al met al zou dit "obstakel" geen probleem zijn in haar ambities als filmster als haar tennis carriŤre eenmaal voorbij is.