Frentzen: "Ik heb niets getekend"

Een heleboel mensen bedankt voor de submit van dit nieuws.

Ondanks wat wij een paar dagen geleden berichtten is het nog helemaal niet zeker dat Heinz Harald Frentzen een contract bij Arrows, het team van Jos Verstappen, heeft getekend.

Frentzen heeft vanaf zijn vakantieadres verbaasd gereageerd op het nieuws dat hij een contract bij Arrows getekend zou hebben. De Duitse coureur bekende wel dat hij in onderhandeling is met het team van Tom Walkinshaw, maar dat hij nog niets heeft getekend.

Frentzen verklaarde op geheel eigen wijze dat hij nog werkloos is. "Ik ben op het arbeidsbureau in Monaco geweest. Daar hadden ze geen baan voor mij. Ja, ik kan daar boten gaan poetsen. Daar schijnt altijd wel werk in te zijn."

Afgelopen week maakte het Duitse persbureau SID bekend dat Frentzen een contract voor één jaar getekend zou hebben bij Arrows, met een optie voor nog een jaar.

Mocht Frentzen wel naar Arrows komen dan gaan er ook weer geruchten dat Arrows' eigenaar Tom Walkinshaw Frentzen wil laten opdraaien voor een afkoopsom van 700.000 euro aan Jos Verstappen.