Kerstmis in Arm

Dat waar de bewoners al weken bang voor waren is uitgekomen. Net als Jozef en Maria 2001 jaar geleden brengen zij de kerstnacht door in het stro.
Kerstavond in het BB-huis begon zo gezellig met een mooi diner. Het eindigde heel wat minder vrolijk. Nadat eerst Gert-Jan en Leo ruzie kregen bedaarde de boel weer een beetje toen de bewoners een verrassing kregen van Big Brother: post van het thuisfront. Maar daarna sloeg de sfeer weer om omdat er voor het eerst sinds zeer lange tijd weer een battle kwam. Waarschijnlijk heeft Big Brother dit precies zo uitgekiend om het shock-effect te verhogen.

De battle draaide ditmaal om het kerstverhaal. Ieder van de vijf bewoners kreeg vier vragen over het leven van Jezus. Zeventien vragen moesten goed beantwoord worden om de battle te winnen. Dit ging echter finaal de mist in en de bewoners moesten direct verhuizen naar Arm.

Hiermee kwam de nachtmerrie waar de bewoners al weken voor vreesden, uit. Alle plannen die ze gemaakt hebben voor Kerstmis aan de rijke kant vielen in het water. Zal Big Brother ze nog een kans geven om op zijn minst Tweede Kerstdag in Rijk te kunnen vieren?

Zie ook het Fok! Big Brother the Battle Forum