Uitslagen UEFA Cup

Feyenoord heeft een moeizame overwinning behaald tegen SC Freiburg. Het werd gisteravond 1 - 0. Pas in de slotfase scoorde de Japanner Ono tegen de Duitse middenmoter.

Feyenoord had het in De Kuip moeilijk tegen Freiburg. In de beginfase van de tweede helft kregen de Duitsers zelfs de beste kansen.

PSV daarentegen heeft de eerste wedstrijd in de derde ronde van de UEFA beker met 3 - 2 verloren van het Griekse PAOK. De Eindhovenaren kwamen in de 20e minuut nog wel op voorsprong dankzij een doelpunt van John de Jong. Maar PAOK kwam nog voor rust terug met twee goals. Ook na rust kreeg PSV een doelpunt om de oren. Dankzij een late treffer van Bruggink behoudt PSV een redelijke uitgangspositie voor de return in Eindhoven.