Diane tegenover Pascal

Gert had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Diane en Pascal zijn de nieuwe genomineerden in het Big Brother-huis. Gezien de onderlinge verhoudingen tussen de bewoners, was de nominatie van Pascal te verwachten. Dat Diane uit de bus komt rollen mag echter een verrassing heten.

Direct na de exit van Coos ging de volgende nominatie-procedure van start. In het team van captain Sandy werd Pascal genomineerd door al zijn mede-teamgenoten. In het team van captain Leo eindigden twee bewoners op twee stemmen: Leo en Diane.

Captain Sandy moest dus beslissen wie de genomineerde in het andere team zou worden: Diane of Leo. Het werd Diane: zij had in de voorbije weken al meerdere malen aangegeven naar huis te willen. Ook vond het team van Sandy het zielig als Leo voor de tweede achtereenvolgende week genomineerd zou worden.

Na de bekendmaking van de nominaties barstte Andries in woede uit. Hij stoof de tuin in en vernielde daarbij de buitendeur. Andries had berekend dat Leo genomineerd zou worden en niet zijn vriendin Diane. Omdat Diane echter niet 'tactisch' op Leo stemde, maar op Ed, werkte zij zichzelf in de nesten.

Aanstaande donderdag wordt bekend of Diane danwel Pascal het huis moet verlaten, en dus de hoofdprijs van 1 miljoen gulden aan zich voorbij ziet gaan.

Zie ook het Big Brother-forum op FOK