Pedofiel met tatoo's van slachtoffers

thedon had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 43-jarige G. van D., inwoner van het Groningse Zuidwolde, stond vandaag terecht voor de rechtbank van Groningen wegens pedofilie. De man heeft zich de afgelopen jaren op gruwelijke wijze vergrepen aan een groot aantal minderjarige jongetjes.

Van D, die al eerder veroordeeld is wegens pedofilie, is na zijn vorige veroordeling gewoon doorgegaan met zijn activiteiten. Een aantal kinderen is behalve seksueel misbruikt ook ernstig mishandeld. De verdachte zou ze geschopt en geslagen hebben. Een van de slachtoffers kreeg kokend water over zijn geslachtsdeel uitgegoten. De nu 11-jarige jongen is onlangs in een psychose geraakt en in een psychiatrische instelling opgenomen.

Tatoo's van slachtoffers

Zeer opvallend is dat Van D. de namen en beeltenissen van een aantal van de jongens op allerlei plaatsen op zijn lichaam heeft laten tatoeëren. Bij zijn aanhouding, afgelopen zomer, is in zijn woning een grote hoeveelheid pornografisch materiaal gevonden, waaronder veel foto's van de slachtoffertjes.

De man heeft alle feiten bekend. De dagvaarding tegen de man telt vijf slachtoffers. Enkele slachtoffers weigeren aangifte te doen omdat ze Van G. wel aardig vinden. De rechtbank heeft een psychiatrisch onderzoek van de man bevolen. Over uiterlijk drie maanden moet hij terechtstaan.