Nieuw: de ontrouw-detector

Twijfel jij ook wel eens of je liefste wel zo trouw is als je hond? En ben je het ook zo moe om op zoek te gaan naar wazige bewijzen in zijn portefeuille/haar tas die kunnen wijzen naar mogelijke ontrouw?

GhostArmor meldde ons via de newssubmit dat er nu een wondermiddel is waarmee vreemdgaan aangetoond kan worden: een ontrouw-detector. Het gaat om een chemisch middeltje dat je (al dan niet) ongemerkt op de kleren van je partner smeert als hij of zij thuiskomt. Als het kledingstuk in aanraking is gekomen met sperma kleurt het goedje binnen 5 minuten paars.

Hoewel het resultaat keihard kan zijn, zijn er reeds duizenden mensen die het product besteld hebben.
De personen die het product bestelden, verklaarden dat ze van het verschrikkelijke twijfelgevoel verlost wilden worden. Surfers merkten ook op dat het 'vertrouwen hebben in elkaar' geschonden wordt met deze methode, maar toch deinzen de kopers er niet voor terug om via deze achterbakse manier achter de waarheid te komen. Een klein onderzoek naar de kopers toonde aan dat 40% ouder dan veertig jaar zijn, 55% zijn vrouwen en ongeveer de helft is al langer dan 15 jaar getrouwd.

"Maar schat, dat is gewoon paarse verf..."