Froukje ster van de Playboynight

HappyFun had ons via de newssubmit het volgende te melden:
Afgelopen vrijdag, verscheen de nu al legendarische Playboyeditie met Froukje de Both! De midden-sectie van het blad zal gevuld zijn met een 12 pagina's tellende reportage van Froukje op het eiland Mauritius.

Ook tijdens de presentatie van het nummer in de Heineken Music Hall was Froukje de Both toch wel het middelpunt van de avond. Tijdens de presentatie van het decembernummer van het blad Playboy stonden journalisten in de rij, fotografen wilden allen het mooiste plaatje.

Froukje geniet van de aandacht maar "is blij als het weer morgen is". Over de foto's is de Costa-ster tevreden. Ze vindt ze stijlvol en ontzettend naar haar zin. "Ik heb ook veel overleg gepleegd met de fotograaf. Het was ook mijn keuze om naar Mauritius te gaan. Ik wilde er altijd al een keer naar toe en dit was een mooie gelegenheid. De foto's moesten iets met de jungle te maken hebben en ik denk dat dat gelukt is", aldus Froukje.

Haar omgeving heeft erg enthousiast gereageerd op de plaatjes in het mannenblad. "Mijn moeder stond vanaf het begin achter me. Mijn vader vond het wat moeilijker, maar achteraf is ook hij heel trots. Daar ben ik blij om, want je moet niet vergeten dat ik er zes maanden over heb nagedacht of ik het wel moest doen."

Over het bedrag dat Froukje heeft gekregen wilde ze niet veel loslaten. Vijftig mille? "Hahaha, daar doe ik het niet voor!" Tussen de vijftig mille en een ton dan? "Mwoa, dat komt een stuk meer in de richting, maar ik houd verder mijn mond", aldus de blonde soap-ster.