Ouders mishandelen 12-jarige dochter

Ouders geven hun kinderen wel eens een corrigerende tik. Sommigen vinden dat dat moet kunnen, anderen weer niet. Sommige ouders gaan hierin echter te ver en begaan complete mishandelingen. Dat is iets wat in principe niemand zal goedkeuren, en al helemaal niet als het vergelijkbaar is met wat er onlangs in Chicago gebeurde...

De ouders van een 12-jarig meisje uit die stad staan momenteel terecht voor het mishandelen van hun dochter met dodelijke gevolgen.

Larry en Constance Slack, twee ouders van een gezin met in totaal zes kinderen, zouden op een zaterdagavond uit eten gaan, maar konden de creditcards niet vinden. De ouders droegen vervolgens hun kinderen op de credicards te gaan zoeken, maar vader Larry vond dat ze niet hard genoeg zochten. Daarom pakte hij een dik stuk elektriciteitskabel en sloeg zijn 8-jarig zoontje.

Daar hield het echter niet bij op. Tijdens het zoeken maakten de zes zo'n enorme rommel in het huis, dat vader Larry nog meer boos werd en zijn 12-jarige dochter Laree Slack opdroeg klaar te gaan staan voor 'een flinke partij billenkoek'. Helaas gebruikte hij hierbij ook de elektriciteitskabel. Toen het meisje na enkele slagen angstig begon weg te kruipen werd Larry Slack nog kwader, en beval zijn twee zoons om haar vast te binden. Daarna sloegen hij en zijn vrouw het meisje nog 160 keer op rug en buik met de kabel. Tussendoor hebben de ouders een handdoek gebruikt om het geschreeuw van Laree te stillen. De handdoek werd met behulp van een stok in haar mond gestopt.

Laree overleed aan de gevolgen van deze mishandeling. Haar ouders, die geen van beiden een ook maar enigszins crimineel verleden hebben, krijgen mogelijk de doodstraf. Larry Slack heeft zelfs al geprobeerd zelfmoord te plegen in de cel.We kunnen eenieders reactie op de nogal onmenselijke gebeurtenissen in dit bericht heel goed voorstellen. Hou je reacties echter een beetje netjes. Waarschijnlijk denkt iedereen er wel hetzelfde over als jij....