Michael Jackson als regisseur

Dat Michael Jackson nog steeds prominent aanwezig is in de muziekwereld, heeft hij wel bewezen met zijn album Invincible dat wereldwijd verkooprecords brak. De 'King of Pop' gaat het nu, naast de muziek, ook in een ander deel van het showbizwereldje proberen: Michael wordt regisseur.

Wacko Jacko zal mederegisseur zijn van een film met de naam Home of the Angels, samen met Bryan Michael Stoller, een vriend van de zanger. Begin van de opnames is gepland voor mei volgend jaar in Canada, waar Stoller vandaan komt.

"De film gaat over een achtjarig jongetje, dat in diverse weeshuizen terecht komt", vertelt Stoller. "Het is een beetje als Stand By Me of Oliver."

Het duo hoopt door de verbintenis van Jacksons naam aan het project grote acteurs binnen te halen. "We kunnen makkelijk namen als Julia Roberts en Nicholas Cage krijgen," zegt Stoller.

Jackson zal ook meehelpen de film van een soundtrack te voorzien. "Michael zal waarschijnlijk de titelsong gaan doen," aldus wederom Stoller.

Het duo is momenteel druk doende met de voorbereidingen, maar gelooft erin dat het wat wordt. "Als je de term 'Michael Jackson Movie' noemt, zijn er ineens veel geïnteresseerden."