Basketbal: Slechte dag voor Jordan

Michael Jordan heeft in de wedstrijd tussen de Washington Wizards en de Seattle Supersonics een slechte dag beleefd. Zijn eerste veertien schoten miste hij en hij scoorde uiteindelijk totaal slechts zestien punten. De Wizards verloren het duel met 99-84.

,,Het was om te lachen zo slecht'', keek tienvoudig topscorer Jordan na afloop terug. ,,Ik heb van alles geprobeerd maar de bal wilde er niet in. Zelfs de gemakkelijkste schoten gingen mis. Dit was een van mijn slechtste avonden in mijn loopbaan.''

De off-day van Jordan was misschien ook wel toe te schrijven aan de verdediging van de Supersonics. ,,Elke keer als Michael een poging deed, zorgde ik dat ik een hand voor zijn gezicht had'', zei guard Desmond Mason. In tegenstelling tot Jordan was Gary Payton goed op dreef bij de formatie uit Seattle. Hij kwam tot 32 punten en vijftien assits. Het was de vierde nederlaag op rij voor de Wizards.

De Los Angeles Lakers bleven ongeslagen. De ploeg won met 108-95 van Orlando Magic. Shaquille O'Neal was topscorer met 38 punten en achttien rebounds.