Britney vindt zichzelf lelijk

Tieneridool Britney Spears vindt zichzelf er nooit echt appetijtelijk uitzien, als ze thuis in de spiegel kijkt. Soms voelt ze zich zelfs een slons. In een interview met het blad Glamour Magazine zei ze dat ze thuis helemaal anders is dan 'en plein publique'.

"Dan kijk ik in de spiegel en zie ik hoe lelijk ik ben," vertelt ze het blad. "Ik voel me gewoonlijk echt een slons. Thuis draag ik een Mickey Mouse Club T-shirt, een zwarte joggingbroek en lelijke tennisschoenen."

In hetzelfde interview liet de zangeres weten dat ze een liefhebber is geworden van Amaretto coctails. Ze heeft inmiddels de drinkgerechtigde leeftijd bereikt, dus ze kan daarin ook volledig haar gang gaan: "Na drie van die dingen vertel ik al mijn geheimen."

Informatie over haar relatie met Justin Timberlake bleef in het interview achterwege. Het enige dat ze meldde was dat ze zou willen samenwonen. Ze heeft er alleen geen tijd voor.

Het volledige interview met Britney is te lezen in de december-editie van Glamour magazine, dat op 8 november verschijnt.