De bilnaad gaat bloot

Na de navel, gaan de billen bloot. Lee Cooper, een van de grotere jeansfabrikanten, maakt sinds september dit jaar broeken met een diepe inkijk op de bilnaad: de Butt Couture jeans. En volgens de fabrikant vindt de nieuwe broek in Engeland, Wales en Schotland inmiddels gretig aftrek.

De broek heeft aan de achterkant een opening tussen broeksband en broek zodat een stukje 'reet' te zien is. Een heuse 'bouwvakkers-look' dus. De producenten van Lee Cooper zeggen geÔnspireerd te zijn door mannen en vrouwen die veel meer op de looks van hun zitvlak gefocust zijn. "Vrouwen en mannen die een jeans aanschaffen willen weten hoe hun achterste in de broek 'staat'. Door onderzoek weten we dat dit lichaamsdeel het meest begerenswaardig gedeelte is in een jeans.", aldus Vidler, managing directeur van Lee Cooper.

Met deze subtiele (?) inkijk accentueert Butt Couture het zitvlak, zonder meteen alles prijs te geven. Het is de bedoeling van het bedrijf dat de Butt Couture over enkele maanden ook de rest van Europa verovert.