NBA : Jordan's rentree

Michael 'Air' Jordan heeft zijn officiële rentree in de Amerikaanse profbasketbalcompetitie NBA niet kunnen opluisteren met een overwinning.
De Washington Wizards, het team waar hij vorig seizoen nog eigenaar van was, leden in New York een 93-91 nederlaag tegen de New York Knicks.

,,Alles was toch een beetje anders'', keek de basketballegende terug. ,,Ik ben een beetje ouder, het spelletje is veranderd en mijn ploeggenoten zijn anders. Ik probeerde iedereen in de wedstrijd te betrekken, maar het kostte me moeite in het ritme te komen. Toch ben ik niet ontevreden. Er zaten een paar prima schoten tussen.''

De eerste NBA-wedstrijd in drie jaar tijd voor Jordan werd bekeken door 20.000 toeschouwers in een uitverkochte Madison Square Garden. Over de hele wereld volgden miljoenen liefhebbers de rentree van de levende basketballegende. De inmiddels 38 jaar oude Jordan stond 37 minuten in het veld. Hij scoorde 19 punten en pakte vijf rebounds. ,,Dit was onze eerste officiële wedstrijd. Dit is een jong team. Hopelijk worden de jongens steeds beter''.