Jongen bekent tien ernstige mishandelingen

CryptapiX had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Een 16-jarige jongen uit Valkenswaard werd gisteren aangehouden tijdens een bromfietscontrole in Waalre op verdenking van mishandeling. In het eerste verhoor bekende hij 10 zaken. De jongen verklaarde het fijn te vinden om mensen te mishandelen. De politie, die nog niet bij elke bekentenis een aangifte heeft, verwacht dat er nog meer mishandelingen aan het licht komen.

De laatste mishandeling die de jongen op zijn geweten heeft is die van een 42-jarige vrouw uit Valkenswaard. Het slachtoffer brak daarbij vermoedelijk een ruggewervel. Zij werd opgenomen in het Sint Joseph Ziekenhuis. De jongen wordt er ook van verdacht dat hij op 2 oktober in Waalre een 15-jarig meisje uit die plaats van haar fiets trapte, aanrandde en mishandelde.

De jongen reed in alle gevallen op afgelegen plaatsen opzettelijk met zijn bromfiets zijn, meestal fietsende, slachtoffers omver om ze vervolgens te schoppen en te slaan. Overigens zijn er onder de slachtoffers niet alleen meisjes en vrouwen, maar ook volwassen mannen.