Giel Beelen op stap als Osama bin Laden

DaFunLOvinCrimin@L had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tsja. Dat hij controversieel en tegendraads is moge zo onderhand duidelijk zijn. Maar in deze roerige tijden als Taliban-Moslim verkleed door Amsterdam en Hilversum lopen? Proberen binnen te dringen als Taliban-lid bij het NOS journaal, Radio 1, de AVRO, KRO en NCRV en 3FM? Daar moet je inderdaad Giel Beelen voor heten.

Ineens staat ie voor je neus: Giel ' Bin' Beelen. Giel liep erbij als een heuse bin Laden, compleet met sik en hoofddeksel. Uiteraard deed hij het niet zo maar. Hij wilde testen hoe het Nederlandse volk nu denkt over extremistische moslims en door zijn opvallende verschijning zou hij die reacties rechtsreeks krijgen.Tolerantie in Nederland OK

Wat de Nederlanders betreft zit het wel goed qua tolerantie, is zijn conclusie. Giel heeft een weekend door Amsterdam gelopen zonder dat hij werd uitgescholden. Het recente nieuws dat de Nederlanders zich tegen moslims zouden keren, heeft hij niet aan den lijve ondervonden.
Giel kon zonder problemen in de spreekcel van het Radio 1 journaal binnenlopen, en ook bij de NOS en Radio3FM deden ze niet moeilijk over een vreemd rondslenterende figuur...
Tijdens zijn acties heeft Giel alle reacties getaped. Je hoort het verslag deze week op doordeweekse dagen tussen 04.00 uur en 06.00 uur.