Men In Black 2

Deel 1 was gisteren weer eens op tv te zien, maar deel 2 is alweer onderhevig aan wijzigingen. Wegens de terroristische aanslagen in Amerika zal het einde van de film 'MIB 2' van Barry Sonnenfeld gewijzigd worden.

In de film heeft agent J (Will Smith) hulp nodig om de wereld te beschermen tegen E.T.'s. Daarom gaat hij op zoek naar zijn oude partner agent K (Tommy Lee Jones) en herstelt zijn geheugen. Ook Famke Janssen zou eerst een rol in deze vervolgfilm spelen. Maar wegens ziekte in de familie moest de Nederlandse na haar eerste werkdag verstek laten gaan. Haar plek werd direct opgevuld door Lara Flynn Boyle.

Columbia Pictures, die scŤnes had gepland in New York, heeft wegens de aanslagen op het World Trade Centre de opnamen voorlopig opgeschort. Een vertegenwoordiger van Sony vertelde Variety: "Er was een scŤne gepland met op de achtergrond het WTC. Nu gaan we op zoek naar alternatieven."

MIB2 is niet de eerste film die effecten ondergaat van de aanslagen.
Zo wordt de film Swordfish in verschillende bioscopen niet meer gedraait, en is het lot van de film Spiderman die uitkomt in 2002 onzeker.