Moby is heel boos

Jeromar had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Amerikaanse muzikant Moby reageert geschokt en furieus op de aanslagen in de VS. Volgens hem hebben het FBI, de CIA en het Amerikaanse leger collectief gefaald.

In een reeks uitvoerige reacties op de gebeurtenissen beschrijft Moby zijn gevoelens net na de waanzinnige gebeurtenissen in de VS. ,,Ik werd net wakker van de geluiden van een ontploffing en van schreeuwende mensen. Ik ben naar het dak van mijn appartement gerend en zag de beide torens van het World Trade Center in lichterlaaie staan''.

De dag na de ramp is de woede van Moby helemaal niet gekoeld en hij haalt uit naar de Amerikaanse veiligheidsdiensten. ,,Deze organisaties (de FBI, de CIA en het leger) bestaan ENKEL EN ALLEEN om ons te vrijwaren voor dit soort wreedheden. Heel simpel: ze hebben gefaald. Wanneer wij exorbitante bedragen aan de belastingen betalen, verwachten we wel een zekere bescherming en veiligheid van de mensen die deze belastingen ontvangen. De instellingen waarin wij ooit wat vertrouwen stelden, hebben gefaald tegenover ons, de burgers die belasting betalen''.