Inval FBI in hotel in Boston

CNN geeft op dit moment een live-rapportage van een inval van FBI-agenten in The Westin Hotel in Boston. Het hotel wordt op dit moment uitgebreid onderzocht. De toeloop van politie is enorm. Het pamflet in het vliegtuig dat gevonden is lijkt geleid te hebben tot de inval in Boston. Meer info en screenshots volgen.





Update 19:15

Het is nog steeds onduidelijk waarom de FBI en de 'Squad Teams' bij het hotel zijn. Wel blijkt de huurauto die gevonden is in Boston geclassificeerd als zeer bruikbaar materiaal voor het onderzoek.

Update 19:21

De FBI-mensen zijn voorzien van kogelvrije vesten het hotel binnengedrongen. Naar het schijnt volgens een bron in het hotel is de FBI de 16e verdieping aan het doorzoeken. Een aantal agenten haalden later fiber-optische kijkers om onder deuren door te kijken. De politieagenten zijn alleen zwaar bewapend.



Update: 19:29

Volgens de Boston Channel heeft de FBI met succes 12 mogelijke kapers geidentificeerd en gebruikt de inval om arrestaties te verrichten. Alle namen van deze 12 kapers zijn bekend. Er waren er drie op elke vlucht. CNN rapporteert ook arrestaties in Florida.

Update: 19:58

De FBI bericht dat er een aantal personen in bewaring is gesteld om hun te ondervragen. Ook is er een huurauto gevonden die twee terroristen naar het vliegveld van Boston bracht. In Corol Springs is gisterenavond al een huis doorzocht door de FBI.