Britney Spears ontroostbaar

En speciaal voor alle Britney Spears fans op Fok! :

Britney Spears is ontroostbaar. Ze heeft zolang uitgekeken naar het optreden met The King of Pop Michael Jackson. En nu mag ze van een aantal Amerikaanse televisiebazen niet meewerken aan het concert voor het feest rond het dertigjarige jubileum van Jackson.

Aankomend weekend vindt het festijn plaats in New York en Spears was hard aan het repeteren voor het duet 'The Way you Make me Feel', totdat de bazen van het tv-kanaal HBO haar verboden het podium op te gaan, zo meldt het Britse blad The Sun.

Spears heeft namelijk een miljoenencontract met het kanaal waarin een clausule is opgenomen dat haar verbiedt op te treden voor elke andere omroep in Amerika. Nu bepaalt het lot dat het concert wordt uitgezonden door concurrent CBS. Advocaten van HBO hebben de managers van Spears gewaarschuwd dat als zij toch meewerkt aan het optreden er een flinke schadeclaim zal volgen. Een woordvoerster van Spears heeft inmiddels aangekondigd dat de zangeres zich inderdaad terugtrekt.

Jackson huilt
Volgens een mederwerker van Jackson was ook hij zeer ondersteboven van het trieste nieuws. "Michael zat gewoon te huilen aan de telefoon. Toen hij ophing, veegde hij zijn tranen weg en vroeg aan iedereen of iemand het nummer van Britney had."

Voor Spears is het een extra bittere pil, omdat haar verloofde Justin Timberlake wél op zal treden met zijn band *NSync. Een vriend van Spears: "Ze wilde dit zo graag en nu vertellen een paar mannen in pak haar grofweg dat ze het kan vergeten".

Spears vertelde vorige maand nog hoe zeer ze Jackson waardeerde. "Ik vind hem geweldig omdat hij niet alleen fantastisch kan zingen, maar ook nog eens prachtige optredens geeft", aldus een toen nog blije Spears.