Estella Warren neemt afscheidsvideo op

Vegeta_21_NL had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Fotomodel en actrice Estella Warren was er tijdens een recente vlucht zo van overtuigd dat haar vliegtuig zou neerstorten, dat ze een afscheidsvideo voor familie en vrienden opnam.

Warren, die vanaf morgen te zien is in het race-drama ‘Driven’ en ook te bewonderen valt in ‘Planet of the Apes’, was doodsbang toen het vliegtuig waarin ze zich bevond technische problemen vertoonde. De 22-jarige actrice kwam er echter - net als de overige passagiers - zonder kleerscheuren vanaf.

''Ik voelde plotseling dat het vliegtuig hard naar beneden ging’’, zegt Warren. ‘’Ik dacht echt dat ik dood zou gaan, ik was zo bang’’. De Canadese schone besloot haar laatste minuten te gebruiken om haar familie en vrienden toe te spreken. ‘’Ik dacht: als ik doodga, neem ik het in ieder geval op. Dus pakte ik mijn kleine videocamera en nam een afscheidsberichtje op voor mijn familie’’.

Uiteindelijk wist de piloot het toestel veilig aan de grond te krijgen, waardoor Warren opeens met een probleem zat; wat moest ze met de tape? De opname ligt op dit moment bij Warrens advocaten, aangezien het wellicht als bewijsmateriaal gebruikt kan worden in een rechtszaak tegen de bewuste luchtvaartmaatschappij.

Echt trots is de blonde actrice niet op de videoband. ‘’Er staan geheimen op die ik waarschijnlijk niet had moeten vertellen’’, aldus Warren.