Nieuw spel op internet: beschiet Milosevic!

HappyFun.nl had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Hoewel hij in werkelijkheid lekker veilig in een Scheveningse cel zijn proces afwacht, is Milosevic op http://www.milosevic.nl dag in dag uit zijn leven niet zeker. De voormalige president van Joegoslavië en zijn echtgenote Mira Markovic treden in het spel op de site op als figuren uit een James Bond-film, in smoking en avondjurk.

Milosevic staat met een getrokken pistool klaar als het spel begint. De internetspeler is volgens de makers van het spel de 'rechter'. Hij hoeft alleen maar op zijn muis te drukken om dood en verderf te zaaien en in drie rondes voor 'gerechtigheid' te zorgen. Op de achtergrond loopt een stoet vluchtelingen voorbij, waarschijnlijk de slachtoffers van het echtpaar.

Het domein is op de dag dat Milosevic naar Nederland kwam geclaimd door Ben van 't Ende van Netcreators. Het computerspelletje is volgens hem alleen maar een tijdelijke invulling van het adres, dat nu al aardig bezocht wordt. „We hebben even met de Joegoslavische zender B92 gepraat of zij het wilden hebben, maar daar is toch niks van gekomen. Ik weet daarom nog niet wat we ermee doen." Of Milosevic de internetsite in zijn cel al heeft ontdekt, is onbekend.