Liz Taylor aan negende huwelijk toe

De 69-jarige Elizabeth Taylor is van plan in het huwelijk te treden met Jurassic Park-ster Jeff Goldblum. Dit zal dan haar negende huwelijk worden.

De 48-jarige Goldblum is jong genoeg om Liz' zoon te kunnen zijn. Maar in Hollywood fluistert men dat de relatie tussen Goldblum en Liz zo serieus is, dat een huwelijk binnenkort zeker te verwachten is.

Twee jaar geleden, kort na haar scheiding van bouwvakker Larry Fortensky, zei Liz dat zij 'nooit meer' zou trouwen. Maar een goede vriendin zei nu: "Jeff heeft een enorme indruk op haar gemaakt. Ze wil eigenlijk alleen nog maar bij hem zijn en daarom zou ze graag met hem in het huwelijk willen treden."

De acteur, die veertig speelfilms op zijn naam heeft staan zoals Cats en Dogs, is gescheiden van de actrice Geena Davis. Hij had ook een relatie met Laura Dern die hij op de set van Jurassic Park leerde kennen. Een van zijn films heette opmerkelijk genoeg Shooting Elizabeth waarin Mimi Rogers, Tom Cruise's ex-vrouw, zijn tegenspeelster was.

Het leeftijdsverschil is nooit een probleem geweest voor LIZ bij het uitkiezen van haar mannen. Toen zij met de 39-jarige Larry Fortensky trouwde, was de diva zelf 59 jaar oud. Een insider zei: "Liz is in de zevende hemel op het ogenblik. Ze gedraagt zich als een verliefde teenager."