Het leven na Starmaker

Gisteren meldden wel al dat Starmaker terug komt op tv bij yorin, zowel een nieuwe versie als de vorige deelnemers. En vandaag is bekend geworden op welke wijze de oude starmakertjes, het huidige K-otic, in beeld zullen worden gebracht:

Hoe het dit zevental vergaat vanaf het moment dat de leerzame startcampus werd verlaten, toont de vijfdelige serie 'K-otic, leven na Starmaker', die Yorin wekelijks vanaf woensdag 1 augustus uitzendt.

Hiervoor kregen alle zeven bandleden en digitale camera mee, om hun persoonlijke belevenissen vast te leggen. Naast dit exclusieve beeldmateriaal zijn tevens hun professionele activiteiten minutieus geregistreerd, want K-otic is reeds ijverig bezig met de voorbereidingen op een indrukwekkende najaarstoernee, waarbij ongeveer vijftien plaatsen worden aangedaan. Eén en ander wordt daarbij gelarteerd met het belangrijkst archiefmateriaal van drie maanden 'Starmaker'.

Dus iedereen kan zien hoe het de talentvolle leden van K-otic vergaat, die van begin maart tot en met eind mei dagelijks op het scherm in het muziekproject 'Starmaker' bij Yorin te zien waren en de ene megahit na de andere scoorden. Alhoewel het dagelijkse programma ten einde is gekomen, regeert hun muziek nog immer de hitlijsten. De inmiddels vertrouwde gezichten van Anna, Bart, Bouchra, Martijn, Rachel, Sita en Stefan hebben zelfs weer een nieuwe single uitgebracht. Op 23 juli verscheen 'I really don't think so', evenals de dvd 'Live & more'.

Kijk dat zijn leuke berichten voor de vele Starmaker fans op Fok!