Desiree uit Big-Brother bijna gewurgd

Desiree Stegeman, ex deelneemster aan Big Brother 2, heeft er een handje van de verkeerde vrienden uit te kiezen. Voorafgaand aan Big-Brother-2 was haar huwelijk op de klippen gelopen nadat ze door haar man een gevangene in eigen huis was gemaakt. Vervolgens werd ze achtereenvolgens verliefd op Big Brothers Robin, Bart en Martin die echter geen van allen blijvertjes bleken te zijn. Uiteindelijk ging ze samenwonen met een nieuwe vriend, maar ook dat is nu op een fiasco uitgelopen, zo meldt de Story.

Vakantie

Desiree was met haar vriend Erdal (27), met wie ze al enige tijd samenwoont in haar flat in Someren, op vakantie gegaan naar zijn geboorteland Turkije. Voor de buitenwereld hadden de twee een fantastische relatie, maar de werkelijkheid bleek anders. De eerste week van de vakantie brachten de geliefden door in het huis van Erdal's ouders, daarna hadden ze voor twee weken een hotel geboekt. Daar vielen Desiree de schellen van de ogen. Ze ontdekte dat haar vriend vond dat ze moest zwijgen en alles moest accepteren wat hij eiste. Ze mocht buitenshuis uitsluitend in een lange broek en T-shirt gekleed zijn.

Bij het zwembad van het hotel mocht Desiree geen bikini dragen, dat moest een alles verhullend badpak zijn, terwijl andere vrouwelijke gasten topless liepen. Desiree werd tot grote ergenis van haar vriend ook nog eens herkend van televisie door Nederlandse vakantiegangers. Hij had liever dat ze in het vervolg de hele dag op de hotelkamer bleef zitten. Gevolg was dat de stemming tussen Desiree en Erdal steeds grimmiger werd, en zij aparte kamers besloten te nemen. Een paar dagen ging dat beter, tot Erdal Desiree in haar kamer opzocht en eiste dat zij zich weer bij hem voegde.

Slaag en wurgpoging

De spanningen escaleerden toen de gesprekken voor de zoveelste keer gingen over Jody, de van Big Brother bekende hond van Desiree. Erdal eiste van haar dat ze Jody weg zou doen: 'Het is ik of de hond,' zou hij gezegd hebben. Toen Desiree duidelijk maakte dat ze dan voor Jody zou kiezen, sloegen bij Erdal de stoppen door. Erdal sloeg Desiree waar hij haar kon raken. Toen ze begon te gillen hield hij zijn hand voor haar mond en kneep haar keel dicht. Een fatale afloop kon worden voorkomen door de door het gegil gealarmeerde hoteldirectie.

Intussen is Desiree weer bij haar ouders. Moeder Driesje Stegeman vertrouwde vrienden toe dat ze het al een beetje vreemd had gevonden dat de hond, sinds Erdal bij Desiree woont, doordeweeks steeds bij haar moest logeren. Ze zei dat ze voelde dat er iets niet goed zat. Het was immers niets voor Desiree om Jody elke dag alleen te laten. Behalve dan in uiterste noodzaak, zoals destijds toen ze in het Big Brother Huis zat.


Met dank aan MediaWatchers voor het artikel.