Kaartje voor concert Jackson : ƒ12.250

Het mag wat kosten, zo'n speciaal concert van Michael Jackson in New York. Ter ere van zijn dertigste verjaardag als soloartiest geeft 'Wacko Jacko' twee concerten in New York op 7 en 10 september. Wie erbij wil moet 12.250 gulden per kaartje neertellen.

De organisator van de shows, Worlds Events, heeft de meeste uitnodigingen gestuurd naar rijke zakenlieden die niet op een duizendje of meer kijken. Uiteraard zijn ook collega-artiesten/miljonairs als Elizabeth Taylor, Marlon Brando, Diana Ross, Ricky Martin en Gloria Estafan van de partij.

Bij de goudomrande prijs inbegrepen is gelukkig wel is een diner na afloop van de show met kaviaar en champagne. Michael is daar vanzelfsprekend aanwezig om , overigens gratis, gesigneerde posters uit de delen en een handje te schudden.

Volgens meerdere bronnen is de prijs van de Jackson-toegangskaarten de hoogste ooit voor een popconcert. Barbra Streisand vroeg eerder voor de toegang van een show in Las Vegas 5355 gulden. Michaels zus Janet, net begonnen aan een wereldtournee, is overigens voor een krappe 100 gulden al te bewonderen.