Dudek toch niet naar Arsenal?

Dagobert had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Jurek Dudek heeft zich dinsdagmorgen gemeld bij Feyenoord voor zijn eerste training. De doelman keerde afgelopen weekeinde terug van zijn vakantieverblijf in Polen om enigszins bij te komen van de perikelen rond zijn mislukte transfer naar Arsenal.

Feyenoord maakte maandag bekend dat het verhelderende gesprek tussen de Rotterdamse en Londense club over de kwestie-Dudek enkele dagen is uitgesteld. Voorzitter Jorien van den Herik wilde aanvankelijk die dag in Rotterdam met de Engelse vice-voorzitter David Dein om de tafel gaan zitten, maar dat bleek van beide kanten onhaalbaar.

Van den Herik wil van Arsenal vernemen wat de status was van het gesprek dat doelman Dudek en diens zaakwaarnemer De Zeeuw op 22 mei met de Engelse clubleiding in Londen hadden.

Feyenoord overweegt juridische stappen tegen Arsenal indien de transfer niet doorgaat en/of financiële compensatie uitblijft. De Engelse topclub trok eind vorige week voor een flink bedrag doelman Richard Wright van Ipswich Town aan. Daarmee lijkt de komst van Dudek overbodig.