Vrouw heeft sex met geest

Een vrouw uit Ecuador zegt seks te hebben gehad met een geest. De geest heeft haar diverse keren bezocht in haar huis in Zuid-Guayaquil. De geest verscheen haar altijd in de vroege ochtenduren en stopte pas wanneer "het voelde dat mijn angst zo groot werd dat het me alleen liet".

"Ik voelde zijn lichaam op de mijne en wist niet wat ik moest doen", verklaarde de vrouw, genaamd Karen, tegenover de plaatselijke krant Extra. "Wanneer ik weer bij mijn positieven kwam, verdween het zonder iets te zeggen. Ik baadde in het zweet en ben naar de badkamer gerend." Na een paar dagen kwam de geest weer terug.

"In tegenstelling tot eerdere verschijningen, zag ik zijn glanzende ogen en zijn logge, omvangrijke lichaam. Ik dacht dat ik droomde, maar het was echt. Zijn lichaam voelde zo licht als lucht", aldus Karen.

In eerste instantie was de vrouw bang dat niemand haar zou geloven, maar haar moeder heeft haar toch aangespoord het verhaal te vertellen. Hoewel de lokale autoriteiten sceptisch tegenover het verhaal staan, zijn er ook inwoners die haar steunen. "Er waren hier genoeg geesten rond, dus echt verbaasd ben ik niet", zei één van haar buren.