Dochters Bush weer in overtreding

Jenna Bush, één van de 19-jarige tweelingdochters van president Bush, is wederom betrapt op het overtreden van de wet op alcoholhoudende dranken. Ook haar zus Barbara was er dit keer weer bij betrokken.

In een restaurant in Austin, de stad waar Jenna studeert, probeerde het tweetal dinsdag drank te krijgen, iets wat in de staat Texas, net als elders in Amerika, pas vanaf de 21ste verjaardag is toegestaan.

De politie van de stad bevestigde tegenover nieuwszender CNN het feit dat de presidentsdochter was betrapt. Zij zou een geleend identificatiebewijs hebben getoond om een drankje te kunnen bestellen. Er word benadrukte dat Jenna Bush niet was gearresteerd. De zaak is nog in behandeling. Wat de rol van Barbara was wil de politie niet vertellen.

Jenna kwam vorige maand ook al uitgebreid in het nieuws toen ze een biertje dronk in een kroeg in dezelfde stad. De presidentsdochter kreeg toen acht uur dienstverlening, een verplichte cursus over de gevaren van alcohol en een boete van ruim 120 gulden opgelegd. De rechter dreigde destijds met een strafblad als zij opnieuw in de fout zou gaan.