Leonardo en Gisele kúnnen niet trouwen

Jeomeo had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Kondigde het stel een paar weken geleden hun verloving nog aan, nu is het tij gekeerd. Leonardo DiCaprio en Gisele Bundchen mogen niet trouwen. In het modellencontract van Gisele is namelijk een clausule opgenomen dat ze niet mag trouwen voor 2004.

Nu is het de vraag of Leonardo als echte Romeo gaat wachten op zijn geliefde. Gisele heeft haar keuze in elk geval duidelijk gemaakt. Ze heeft aangegeven te willen stoppen met modellenwerk. En de top-ontwerpers zijn daar niet geheel rauwig om. "Gisele wordt hebzuchtig", zei Roberto Cavelli. "Ze is een egoïstisch monster. Ondankbaar en opdringerig", noemde John Cassablancas, de grote baas van Elite, haar.

Met de topmodellen voorschriften neemt ze het dus niet meer zo nauw. Het enige dat haar nog bezighoudt is Leonardo, ze doet er werkelijk alles aan om bij hem in de buurt te zijn. Haar vader zei tegen haar: 'Geloof altijd in jezelf en jaag datgene na waar je écht naar verlangt'. Gisele windt er geen doekjes om. Waar ze echt naar verlangt is Leonardo.