Religie oorzaak scheiding Tom en Nicole

De geruchtmakende scheiding na tien jaar huwelijk tussen de filmsterren Nicole Kidman en Tom Cruise lijkt te zijn veroorzaakt door ruzie op het religieuze vlak. De twee konden het volgens The Times niet eens worden of hun kinderen met het gedachtengoed van de katholieke kerk of de Scientology-kerk moesten worden opgevoed.
Kidman is naar verluidt de laatste tijd steeds bozer geworden dat het gedachtengoed van de Scientology-kerk van haar echtgenoot Cruise de overhand begon te krijgen in de opvoeding van Connor (6) en Isabella (8). De Australische actrice heeft liever dat de geadopteerde kinderen een katholieke opvoeding krijgen, aldus de Britse krant.

Kidman zegt te geloven in een mengeling van Scientology, katholieke, joodse en oosterse opvattingen, maar voegt daar aan toe dat ze als katholiek is opgevoed en dat ze voor een groot deel nog altijd katholiek is. ,,Ik was nooit met Tom getrouwd als hij er op had gestaan dat ik een overtuigd Scientology-aanhangster zou worden'', aldus de actrice.