Britney wordt 'The Joy of Pepsi'

Britney Spears heeft een recordcontract getekend met Pepsi Cola. In navolging van onder andere Michael Jackson en de Spice Girls gaat de tienerster reclame maken voor de tweede colafabrikant ter wereld. Hoeveel Britney in haar zak kan steken is niet bekend, maar er wordt gesproken over een van de grootste sponsorcontracten ooit. Op het Pepsi-hoofdkantoor in New York maakte Britney, met een blikje cola in de hand, het grote nieuws bekend: "Ik voel me zo vereerd! Al mijn Pepsi-voorgangers zijn mijn grote helden."

De colafabrikant gaat de wereldtoernee van La Spears sponsoren en haar frisse verschijning gebruiken in reclamefilmpjes. Was Michael Jackson voor Pepsi nog 'The Choice of a New Generation', Britney wordt 'The joy of Pepsi'.

Ze zal dan wel wat beter op haar woorden moeten letten, want Pepsi is niet zo dol op de minder frisse uitlatingen die sinds kort op de website van haar fanclub te horen zijn. Tijdens een concert viel Britney uit naar haar band met de woorden 'shit' en 'fucking hell', niet beseffend dat de microfoon open stond en alles opgenomen werd.