Koeien in de Arena

snip had ons via de newssubmit het volgende te melden:

Ongeveer 40 supporters geflankeerd door twee koeien hebben met een spectaculaire actie onder aanvoering van superheld Mokumman in de Arena geprotestesteerd tegen de abominabele grasmat.

Met operatie "Trojaanse koe" werden de supporters en veestapel met een vrachtwagen de Arena binnengebracht en naar het kwetsbare speelveld geleid voor de protestactie. Mokumman kweet zich hierbij uitstekend van zijn heldentaak en zaaide met zorgvuldig geselecteerde grassoorten alsof zijn leven er vanaf hing.

De actie werd na ongeveer drie kwartier beeindigd. Voor de bloednerveuze Marta 19, die de hele ochtend al op van de zenuwen was, duurde het allemaal iets te lang. Zij produceerde onder luid geloei een passende donatie voor de 25e grasmat en bezorgde de tere grasworteltjes daarmee een overwacht tractaat.

Sinds 1996 heeft de Arena 24 grasmatten versleten. De jongste voldoet evenmin als alle voorgaande matten. Als er op 18 maart nog geen goede grasmat ligt, beraden de supporters zich op 'passende actiemaatregelen'.