Man begraven in kist vol bierflessen

De moeder van een man die begraven bleek in een lijkenkist vol met lege bierflessen en blikken heeft een flinke schadevergoeding gekregen door een uitspraak van de rechtbank in Tampa, Florida.

Robert Muldrow was op zijn werk dood geslagen door een collega arbeider, maar de authoriteiten in Tampa verzuimden on Robert's familie in te lichten. Zodoende werd hij begraven in een naamloos graf.

Toen Robert zijn moeder, Amelia, dit vernam was ze furieus. Ze liet de kist met haar overleden zoon erin opgraven om hem een verzorgde katholieke begrafenis te geven. Toen de kist open ging kreeg ze echter een grote schok te verwerken.

Robert bleek naakt te zijn, niet gebalsemd te zijn en nog in de body bag van de politie gewikkeld te zijn. Tevens werd in de kist een ziekenhuis ID kaart gevonden die aan iemand anders toebehoorde. De overige ruimte in de kist bleek volledig in beslag genomen te worden door allemaal lege bier blikken en flessen. Hierop klaagde de moeder ogenblikkelijk de begrafenisonderneming Stone's Funeral Home Inc aan.

De rechtbank stelde haar dus in het gelijk en de begrafenisonderneming werd veroordeeld tot het betalen van een boete van een slordige 1 miljoen gulden