Britney en Justin geven advies

Popsterren Britney Spears en vriendje Justin Timberlake gaan in een Amerikaans tienertijdschrift voor Lieve Mona spelen.
In het blad Entertainmenteen gaan de twee proberen oplossingen aan te dragen die betrekking hebben op liefdesproblemen en algemene zaken waar tieners mee in hun maag zitten. Britney krijgt een rubriek, Ask Britney genaamd, waarin ze vragen beantwoordt over vriendschap, ouders en jaloerse vriendjes. De N Sync zanger legt in Justin Thinks de nadruk op opvliegende obsessieve vriendjes.

Britney kreeg voor haar rubriek onder andere het geval van een fan voorgelegd, die vindt dat haar aan kanker lijdende broer zoveel aandacht krijgt, dat ze het gevoel krijgt dat haar ouders haar een beetje verwaarlozen. La Spears geeft haar het advies goed met haar ouders te praten, en te zeggen dat ze, ondanks dat ze begrijpt dat haar broer veel aandacht krijgt, ze ook zou willen dat haar ouders iets meer aandacht aan haar zouden schenken. Justin geeft een meisje het advies haar vriendje te dumpen, omdat hij ziet dat hij haar bedriegt waar ze bij staat.