Koude douche na sex in het zwembad

Tuurr had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De 25-jarige A.R. uit Assen en zijn vriendin hebben een gepassioneerde verhouding, waar de vonken van af vliegen. Dat bleek op 1 december 1999, toen het tweetal zich in zwembad DeSmelt in Assen niet meer kon beheersen. Het geknuffel van het stel mondde uit in een vlammende vrijpartij. Omstanders ergerden zich mateloos en lieten dat duidelijk merken.

Even leek het erop dat R. inzag dat hij zich niet aan de fatsoensnormen hield. Hij nam een koude douche om even ,af te koelen’. Terug bij zijn vriendin, die inmiddels in het bubbelbad was gekropen, deed het warme water het vuur tussen de twee weer hoog oplaaien. Dit leidde uiteindelijk tot een heftige geslachtsgemeenschap met een bevredigend einde.

Minder bevredigd waren de omstanders. Geschokt riepen ze het personeel erbij, dat het verhitte tweetal verzocht het zwembad te verlaten. Dat ging gepaard met een handgemeen tussen een eveneens verhitte zwembadbezoeker en R, waarop het personeel ijlings de politie alarmeerde.

De gearriveerde agenten kregen R. echter niet zonder slag of stoot mee. De loverboy ging nu helemaal door het lint, verzette zich hevig en begon het personeel en omstanders te bedreigen. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen. R. mocht zich verantwoorden voor de rechter.

Zij telde de feiten bij elkaar op en wees ook nog eens fijntjes op het inmiddels lijvige strafblad van R. Daar werden dinsdag nog eens 140 uren dienstverlening aan toegevoegd. "Ik ga in hoger beroep", beloofde R. na deze nieuwe koude douche.