Hutchence en Bono bespraken zelfmoord

R@b had ons via de newssubmit het volgende te melden:

De Australische rockster Michael Hutchence die zich in 1997 ophing in een hotelkamer, had over zelfmoord gepraat met U2-zanger Bono. Die voelt zich schuldig omdat hij zijn vriend heeft laten wegglippen, staat in Rolling Stone. "We vonden allebei dat zelfmoord zielig was en we beloofden elkaar dat we niet zo dom zouden zijn om die lijn te overschrijden.", zegt Bono.

De charismatische frontman van INXS verbrak die belofte in november 1997 toen hij zich ophing in een hotelkamer in Sydney. Hij zou depressief zijn geweest omdat zijn vriendin Paula Yates verwikkeld zat in een voogdijproces met haar ex-man Bob Geldof.

Bono schreef een song over Hutchence, 'Stuck In A Moment You Can't Get Out Of', dat op het recente U2-album 'All That You Can't Leave Behind' staat. "Het lied is eigenlijk een ruzie tussen vrienden, waarbij de ene de andere iets uit het hoofd wil praten. Alleen heeft de ruzie in dit geval niet plaatsgevonden." legt Bono uit.

De zanger van U2 noemt zichzelf een loyale vriend, en zegt dat hij schuld, woede en ergernis voelde toen hij hoorde over Michaels zelfmoord.